Casyantra

Share Article Movies & Videos, music, photos & Pictures ,download and Others

  1. Home
  2. Music

Imagine Dragons – Believer

Believer’ performed by Imagine Dragons and directed by Matt Eastin. Get ‘Believer,’

Believer’ performed by Imagine Dragons and directed by Matt Eastin.
Get ‘Believer,’

Puspita – No Me And You (Official Music Video)

Lagi surf alias jalan jalan di youtube, dengar lagu ini jadi kayak dengerlagu sapa yah …, tapi lumayan lah cukup friendly di telinga. dari sound music sampai suara orangnya.

Lagi surf alias jalan jalan di youtube, dengar lagu ini jadi kayak dengerlagu sapa yah …, tapi lumayan lah cukup friendly di telinga. dari sound music sampai suara orangnya.

TAEYEON 태연 Fine – Music Video

TAEYEON FINE - 1st Full Album "My Voice” has been released. The album includes 13 tracks including its title “Fine”. The title track “Fine”

TAEYEON bursts onto the Music Scene of 2017!
TAEYEON’s 1st Full Album “My Voice” has been released. The album includes 13 tracks including its title “Fine”. The title track “Fine” is an alternative pop song with intense melody. Enjoy the music video of the album title track “Fine” and give lots of love and supports to her! – TAEYEON FINE –

Virgoun – Surat Cinta Untuk Starla

Surat Cinta Untuk Starla Composer: Virgoun Teguh Putra Producer: Morin Chandra Publisher: dr.m Music Arranger & Mixed by: Tito P. Soenardi Mastered by: Stephan Santoso


Surat Cinta Untuk Starla

Composer: Virgoun Teguh Putra
Producer: Morin Chandra
Publisher: dr.m
Music Arranger & Mixed by: Tito P. Soenardi
Mastered by: Stephan Santoso

Cheerleader Pentatonix version

Dengar lagu cheerleader ada bagian lirit seperti tidak asing, Lagu OMI - Cheerleader - Felix Jaehn Pentatonix acapela version


Dengar lagu cheerleader ada bagian lirit seperti tidak asing, Lagu OMI – Cheerleader – Felix Jaehn ini udah realese setahun lalu, tapi tadi liat versi cover akapela nya dari pentatonix, tapi entah kenapa yah saya lebih suka yang versi Read More

Lagu Taeyeon Terbaru 2015 – ( Personel Girls Generation / SNSD )

Nih bagi pecinta K-Pop, Lagu terbaru , fans dari Taeyeon - Personel Girls Generation / SNSD , kagak tau dah releasenya kapan, tapi uload 6 Oktober

 

Nih bagi pecinta K-Pop, Lagu terbaru  , fans dari Taeyeon – Personel Girls Generation / SNSD  , kagak tau dah releasenya kapan, tapi uload 6 Oktober … monggo dinikmati para pecinta, denger lagu ini terus terang bercucuran air mata ( kagak tau artinya Hahahahahaha……! :D). cuma suka dari arasementnya aja . ama betah liat cewek nya yang nyanyi wkwkwkwkwkw

Bonus Foto Taeyeon

Read More